Käyttäjät
  Käyttäjätunnus:
  
  Salasana:
  

  
Muista sisäänkirjautuminen.
Menu
Yhteistyössä
Satunnainen kuva

majava
Majava
Vieras
Kommentteja: 7
Etsi

 
 

 Lahjoita
Auta pitämään jousella.net toiminnassa osallistumalla palvelinkustannuksiin. KIITOS!

 Kaupalliset

Yhteistyössä - Jousimetsastys.fi


Suomen jousimetsästäjäin Liitto ry:n (SJML) tehtäviä on mm. parantaa mahdollisuuksia käyttää jousta metsästysaseena Suomessa, järjestää koulutusta jousiaseen käytöstä metsästyksessä, tiedottaa ja opastaa viranomaisia sekä järjestöjä vastaamaan jousiaseeseen ja sen metsästyskäyttöön liittyviin kysymyksiin.
SJML:n toiminta on koulutus- ja tiedotuspainotteista, sen jäsenseurojen toimiessa paikallisella tasolla metsästyksen ja kilpailutoiminnan parissa.


Viimeisimmät artikkelit ja uutiset
 
Metsälle kevyemmillä paunoillaTi, 27.7.2021 07:43:37       jousimetsastys.fi       
Suomessa metsästyslaillisen jousen alin vetovastuksen paunamäärä on 40,5, joka on täysin riittävä suomalaiselle riistalle. Joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa esimerkiksi valkohäntäpeuraa saa metsästää 35 paunankin jousella, joten voimme turvallisin mielin luottaa, että […] The post Metsälle kevyemmillä paunoilla appeared first on jousimetsastys.fi.

HS: Jousimetsästys voisi auttaa peurakannan kuriin saamisessaLa, 24.7.2021 06:34:48       jousimetsastys.fi       
Helsingin Sanomissa julkaistussa lukijan mielipidekirjoituksessa ehdotetaan jousella metsästystä valtion omistamilla mailla yhdeksi keinoksi rajoittaa peurakannan tämänhetkistä, voimakasta kasvua sekä vastata metsästäjäkunnan ikääntymisen ongelmaan. The post HS: Jousimetsästys voisi auttaa peurakannan kuriin saamisessa appeared first on jousimetsastys.fi.

MetsästysnuoliKe, 21.7.2021 06:20:46       jousimetsastys.fi       
Nuoli on jousimetsästäjän välineistä lopulta kaikkein tärkein. Kaikki jousen säätötyö on turhaa ilman sopivaa nuolta. Jouseen sopimaton nuoli voi aiheuttaa harmaita hiuksia ampujalle ja syödä itsevarmuutta. Jouseen sopiva nuoli taas […] The post Metsästysnuoli appeared first on jousimetsastys.fi.

SJML SM-kisat 31.7.-1.8.2021Ma, 19.7.2021 10:21:49       jousimetsastys.fi       
Oulun Seudun Jousimetsästäjät järjestää 31.7.-1.8.2021 kolmen liiton 3D-Cup 2021 kolmannen osakilpailun, jonka aikana ratkaistaan myös SJML SM 2021. ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post SJML SM-kisat 31.7.-1.8.2021 appeared first on jousimetsastys.fi.

EBC järjesti jousileirinTo, 08.7.2021 09:09:51       jousimetsastys.fi       
Hienoa, että jousella metsästyksen viestiä viedään eteenpäin useilla rintamilla! Esimerkkinä heinäkuun alussa järjestetty, naisille suunnattu leiri Vesilahden Rämsöössä. ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post EBC järjesti jousileirin appeared first on jousimetsastys.fi.

Metsästä-podcastissa jousiammunta-asiaaTo, 08.7.2021 04:36:54       jousimetsastys.fi       
Kilpailuvastaavamme ja kehonhuollon ammattilainen Petri Vainikainen kertoo Metsästä-podcastin viimeisimmässä jaksossa kuinka jousiammuntaa kannattaa treenata siten, että paikat pysyvät kunnossa.  ? Tähän artikkeliin löytyy 1 kommentti(a) SJML keskustelualueelta. Liity mukaan! The post Metsästä-podcastissa jousiammunta-asiaa appeared first on jousimetsastys.fi.


 
Powered by 4images 1.7 ©    -   Jousella Ja Nuolella 2004 - 2021 ©